BANNER-02a.jpg

Meezingkoor Het Elshouts AkKOORdje

Zoals de naam al doet vermoeden is ons koor afkomstig uit het mooie Elshout, een dorp tussen 'de haai en de klaai', met een Bedevaart (met nog een echte processie!) in maai (=mei)

Ons koor bestaat uit ongeveer 55 leden, zowel vrouwen als mannen. Harrie van der Steijn is onze dirigent..

Wij zingen gezellige (hoofdzakelijk) Nederlandse meezingliedjes. Kijk op onze website: www.elshoutsakkoordje.nl 

In 2025 bestaat ons koor 20 jaar.

We hebben in de afgelopen jaren een groot aantal optredens verzorgd, variƫrend van een optreden in een verzorgingshuis, tot het optreden van een carnavalsmis en verder overal waar we ons kunnen laten horen en waar ze ons willen horen, het liefst natuurlijk ook nog waar het gezellig is!!!

In de herfst/winter is ons koor herkenbaar aan de zwart met lime-groene kleding, en in de zomer dragen wij een blauwe spijkerbroek met witte kleding en een vrolijke groene meerkleurige sjaal voor de dames en een een groen koordje voor de heren. Dit kledingadvies kan per optreden anders worden bepaald.

Wij zijn voornamelijk een "gezelligheidskoor", waarbij we zeker proberen om een goed optreden neer te zetten, Maar vooral gezelligheid en saamhorigheid staan hoog in het vaandel en zijn ook zeker zo belangrijk, met tevens een borreltje op zijn tijd, want zonder drank geen klank, zullen we maar zeggen!

 

 

 

logo small